Személyi edzés, táplálkozási- és életmód tanácsadás Klink Dórával és Klink Zoltánnal

Nélkülözhetetlennek tartjuk, hogy mind az edzések alatt, mind előtte a lehető legjobb szakmai kezekben legyen minden vendég, hogy valóban egyéni lehetőségeihez, céljaihoz és képességeihez megfelelő eredményt érhessen el.

Mi az amit nyújthatunk?

– megfelelő edzésterv készítés (test zsírszázalék csökkentése, izomtömeg növelés, testarányok optimalizálása, erőnlét, erő állóképesség fejlesztés)

– táplálkozási tanácsadás

Megmozdult benned valami? Elérkezettnek látod az időt a változtatásra? Szeptember 20-án várunk szeretettel az Aphrodité hotelben, ahol minden kérdésedre választ adunk.. és ha a helyszínen megveszel egy 10 vagy 20 alkalmas bérletet személyi edzésre hozzánk, akkor a bérlet árából 40% kedvezményt , ingyenes edzés és étkezési tervet kapsz ajándékba!

Addig is nézd meg a Facebookon magazinunkat: RedZone, minden ami sport!

Klink Dóra (Red Zone)

Az IFBB szakedzőjeként végzett, a magyar szinkronkorcsolya válogatott erőnléti edzője és a Class Fm életmód tanácsadója, továbbá az Aphrodité Hotelben személyi edző.

Klink Zoltán (Zoga, Red Zone)

Személyi edző. Egy olyan edzésmódszert dolgozott ki, mellyel többek között Erdei Zsolt Madár, Kammerer Zoltán, Kucsera Gábor, Verrasztó Dávid is készülnek. Jelenleg Kozma Dominik úszó és a női vízilabda válogatott erőnléti edzője, ők is ezzel a módszerrel készülnek.

Red Zone – minden ami sport