Vegyen részt városvédő versenyünkben!

(a teljes dokumentum letölthető PDF formátumban ide kattintva – Mobilitási Hét 2014 Göd – Városvédő verseny játékszabály)

Játékszabályok:

A játékban a fenntartható városi mobilitást elősegítő döntéseket mobilitási hét emblémás matricával jutalmazzuk. Három kategóriát (közlekedés, programon való részvétel, bolti vásárlás) különböztetünk meg, melyeket különböző színű emblémával jelölünk. Az alap nyereménysorsoláson mindenki részt vesz, aki legalább egy matricát gyűjtött. A fődíj sorsolásán azok a játékosok vehetnek részt, akiknek mindhárom színű matricából van legalább egy és összesen legalább hét matricájuk van. 18 év alatti versenyzőknek külön díjakat sorsolunk ki.

Kategóriák:

Környezetbarát közlekedés (színe kék):
Ebben a kategóriában azok kapnak matricát akik a mobilitási héten legalább egy napon tömegközlekedéssel (MÁV, Volánbusz vagy helyi busz) vagy egyéb környezetbarát módon (pl. kerékpár) érkeztek munkahelyükre, iskolába stb. A matrica átvételéhez a bérlet, jegy vagy egy fénykép bemutatására van szükség, melyen látszik a munkahelyre való beérkezés például kerékpárral. A fényképeket a mobilitas2014@nevelek.hu e-mail címen várjuk. A környezetbarát óvodába/iskolába járásért az Ugri-bugri Óvodában és a Németh László Általános Iskolában lehet matricát kapni.
Ebben a kategóriában kap matricát az is, aki részt vesz telekocsi kezdeményezésünkben akár sofőrként, akár utasként. Jelentkezni a telekocsi@nevelek.hu e-mail címen lehet.

Részvétel a programokon (színe fehér):
A Mobilitási héten a programokon a résztvevők matricát kapnak melyet a program helyszínén vehetnek át.
A héten nagy szerepet kap a városszépítés, amennyiben a héten a lakosok saját környezetüket szépítik és ezt megörökítik egy előtte-utána fényképpel szintén részt vehetnek ebben kategóriában. A fényképeket a mobilitas2014@nevelek.hu e-mail címen várjuk, a matricákat a visszaküldött programfüzethez csatoljuk.

Bolti vásárlás (színe sárga):
Matricát kapnak azok a vásárlók, akik környezetbarát módon (gyalog, kerékpárral) érkeznek vásárolni a játékban résztvevő üzletekbe, vagy akik több családnak vásárolnak. A játékban résztvevő boltok listája megtalálható az emh.nevelek.hu honlapon.
Sárga matricát kap az, is aki előzetesen regisztrál.

Játék menete:

 1. Gyűjtse a matricákat az I. Gödi Mobilitási Hét programfüzetében a mobilitási hét alatt 2014. szeptember 16-22. között. Programfüzetek találhatók a Lenkey utcai papírboltban, a Firka nyomtatványboltban, a Németh László Iskolában, az önkormányzatnál és a József Attila Művelődési Házban szeptember 15-től.
 2. Érvényesítse a programfüzetet a matricák beragasztásával és az adatok kitöltésével.
  Csak azok a programfüzetek vesznek részt a sorsoláson, amelyeken a személyi adatok kitöltésre kerültek.
 3. Jutassa vissza az érvényesített programfüzetet a programfüzet átvételi pontokon elhelyezett ládákba legkésőbb 2014. szeptember 30-ig.

Nyereménysorsolás:

A játékhoz két nyereménysorsolás kapcsolódik (alap nyereménysorsolás és fődíj sorsolás). Mindkét sorsoláson megkülönböztetünk 18 év alatti és 18 év feletti kategóriát, melyekben más díjak szerepelnek. A sorsolásokat október közepén tartjuk. A nyerteseket e-mailben vagy postai úton értesítjük.

Díjak:

Nyereményfelajánlások folyamatosan érkeznek, a nyeremények listája ennek megfelelően még változhat.

 1. Alap nyereménysorsolás (legalább 1 matrica)
  • 18 év alatti kategória
   görkorcsolya (a Vega-Impex Játékáruház felajánlása)
  • 18 év feletti kategória
 2. Fődíj sorsoláson (legalább 7 matrica és mindhárom színből legalább egy)
  • 18 év alatti kategória
   10000 Ft-os sportcipő vásárlási utalvány (a Bóbita Cipőbolt felajánlása)
   háromkerekű roller (a Vega-Impex Játékáruház felajánlása)
  • 18 év feletti kategória
   A család összes kerékpárjának teljes felújítása munkadíj nélkül (a Red Bird Bike kerékpárszervíz felajánlása)

Adatvédelem:

A programfüzeten kért személyi adatokat Göd Város Önkormányzata gyűjti és kezeli kizárólag a játék lebonyolítása céljából.